زمان جاری: 09-08-2010, 01:13 PM خوش آمدید مهمان گرامی! (ورودعضویت)

کهکشانی ها Real Madrid

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 6 رای - 3.83 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رتبه موضوع:

کهکشانی ها Real Madrid
نویسنده پیام
Sajjad آفلاین
The Last of My Kind

رتبه: 20
241 بار تشکر شده در 161 پست
ارسال: #1
کهکشانی ها Real Madrid
خودم طرفدار رئال نیستم اما برای دوستم که طرفدار رئال هست و تا چند روز دیگه رفاقتمون وارد نهمین سال بدون وقفه و رکود خودش میشه (بزنید به تخته : دی)
اولی خبر که اصلا خبر جدیدی نیست ولی خیلی باحاله:

دردناک ترین شکست تاریخ

دور برگشت مرحله نیمه نهایی جام پادشاهی اسپانیا , 13/6/1943

[تصویر: 96kpkk.png][تصویر: Untitled-5.png][تصویر: 2i8jj9f.png]

خلاصه بازی

رئال مادرید در دور برگشت مرحله نیمه نهایی جام پادشاهی اسپانیا میزبان بارسلونا بود. بارسلونایی که بازی قبلی را نیز در زمین خود 3-0 واگذار کرده بود. رسانه های اسپانیا بدلیل شرایط خاص آن زمان و رقابت همیشگی دو تیم اهمیت خاصی به این بازی داده بودند و توجه همه رسانه ها به این بازی جلب شده بود.

رئال مادرید با توجه به حمایتهای بی دریغ هوادارن خود بسیار زود به گل رسید. پرودن در دقیقه 5 با ضربه سر دروازه بارسلونا را گشود و این آغاز جشنواره گل مادریدی ها بود. در طول 45 دقیقه نیمه اول رئال مادرید مالک مطلق توپ و میدان بود و 8 بار دروازه حریف خود را باز کرد. اکثر هواداران قبل از بازی انتظار پیروزی رئال مادرید را داشتند اما هیچ کس انتظار چنین نتیجه ای را آن هم در پایان فقط 1 نیمه نداشت.

گرچه رئال مادرید در نیمه دوم مانند نیمه اول به گلهای پرتعداد دست نیافت ولی باز هم سوار بر بازی بود و 3 گل دیگر به ثمر رساند. آخرین گل این دیدار در دقیقه 89 توسط مارتین برای بارسلونا رقم خورد.

نتیجه این دیدار تا مدتها نقل محافل ورزشی اسپانیا بود. رئال مادرید در فینال این رقابتها به مصاف اتلتیک بیلبائو رفت. بلبائویی که والنسیا را در مرحله نیمه نهایی شکست داده بود.

گلها

1-0 , پرودن , دقیقه 5
2-0 , باریناگا , دقیقه 30
3-0 , پرودن , دقیقه 32
4-0 , پرودن , دقیقه 35
5-0 , آلونسو , دقیقه 37
6-0 , کورتا , دقیقه 39
7-0 , باریناگا , دقیقه 42
8-0 , باریناگا , دقیقه 44
9-0 , آلونسو , دقیقه 74
10-0 , بوتلا , دقیقه 85
11-0 , باریناگا , دقیقه 87
11-1 , مارتین , دقیقه 89

بازیکنان دو تیم

رئال مادرید : مارزا , کوئرجتا , کورونا , سائوتو , ایپینا , مولیرو , آلسو , آلونسو , پرودن , باریناگا , بوتلا

بارسلونا : میرو , بنیتو , کورتا , رایچ , روزالنچ , کالوت , سوسپدرا , اسکولا , مارتین , سزار , وال ماس

اخراجیها : بنیتو ( دقیقه 32 )

داور مسابقه : سلستینو رودریگوئز

تیتر روزنامه ها پس از این دیدار

مارکا : بارسلونا در یک بازی بسیار ضعیف مقابل قدرت, جاه طلبی و سرعت رئال مادرید درهم شکست.

ال موندو دپورتیوو : مسابقه در یک شرایط حساس برگزار شد و بارسلونا در کمتر از یک ساعت غرق شد. متاسفانه دیروز ما خوب نبودیم و مادرید عالی بود.

لا وانگواردیا : رئال مادرید با نتیجه ای غیر معقول بارسلونا را شکست داد.

عکسهایی از بازی

[تصویر: e6066b49068328.gif][تصویر: 95d48949068323.gif]

[تصویر: 705d7649068341.gif][تصویر: 5fcdcc49068337.gif][تصویر: 98823249068311.gif][/color]

منبع

[تصویر: proud_2.jpg]
مدیری که کامپیوتر نداره
دستان سربازی که از نبرد باز میگردد، هر چه که انجام دهند، چه ساختن یک خانه باشد چه بزرگ کردن یک کودک و چه دوست داشتن یک زن... باز هم اسلحه را به خاطر دارند.
(آخرین تغییر در این ارسال: 09-16-2009 10:58 PM توسط Sajjad.)
09-16-2009 10:57 PM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
Sajjad آفلاین
The Last of My Kind

ارسال: #2
RE: کهکشانی ها Real Madrid
[تصویر: Satellite?blobcol=urldata&blobhe...inary=true]
رئال مادرید بر سر انتقال لازاروس(Lazaros Papadopoulos) با باشگاهش به توافق رسید.

منبع

مدیری که کامپیوتر نداره
دستان سربازی که از نبرد باز میگردد، هر چه که انجام دهند، چه ساختن یک خانه باشد چه بزرگ کردن یک کودک و چه دوست داشتن یک زن... باز هم اسلحه را به خاطر دارند.
09-16-2009 11:01 PM
AliReza.M آنلاین
Moderator

قهرمان لیگ انجمننایب قهرمان لیگ انجمنمقام سوم در لیگ انجمن
212 بار تشکر شده در 168 پست
ارسال: #3
بابا دمت گرم رفیق، بدجوری سورپریزمون کردی . امیدوارم رفاقتمون تا همیشه پا بر جا بمونه، حتی وقتی که مردیم ( بعد 120سال:D)

[تصویر: Cup.bmp]
آنکه ويران شده از يار مرا ميفهمد / آنکه تنها شده بسيار ، مرا ميفهمد
چه بگويم که چنان از تو فرو ريخته ام / که فقط ريزش آوار مرا ميفهمد . . .
09-17-2009 01:57 PM
Sajjad آفلاین
The Last of My Kind

ارسال: #4
صحبت های کریم بنزما
خواهش میکنم کاری نکردم. من هم همین آرزو رو دارم.

بچه های دیگه هم لطف کنن اخبار تیم مورد علاقه اشون رو اینجا قرار بدن البته نه تو همین تاپیک. در صورت فعال بودن تو این بخش مدیریت این بخش رو خواهند داشت.

"قهرمانی در لیگ قهرمانان رویای من است".

[تصویر: 610xsd.jpg]

کلوپ هوادارن رئال مادرید در ایران:

مهاجم جوان رئال میگوید که قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا رویای او است و تلاش میکند تا رویایش به واقیعت تبدیل شود.

او به وب سایت باشگاه گفت:"من میخواهم تا این رویا به واقیعت تبیدل شود.در حال حاضر من در تیمی هستم که همیشه انتظارات از ان ها بالاست و توانایی پیروزی در این جام را نیز دارد".

او ادامه داد:"من خوش شانس هستم که در کنار بازیکنان با کیفیتی هستم.من میخواهم در روز یکشنبه مقابل خرز گلزنی کنم".
"من امیدوارم مقابل خرز بهتر بازی کنم.جو استادیوم برنابئو طور دیگریست و من سعی میکنم گل های زیادی بزنم".

http://www.goal.com/en/news/1716/champio...adrid-star

مدیری که کامپیوتر نداره
09-17-2009 04:48 PM
Sajjad آفلاین
The Last of My Kind

ارسال: #5
کاسیاس: توپ جدید فاجعه است
سنگربان تیم مادریدی از توپ جدیدی که برای رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا طراحی شده، رضایت ندارد

[تصویر: 50241.jpg]
2009/9/17 13:36:05

سایت گل:ایکر کاسیاس، سنگربان تیم مادریدی توپ جدیدی را که مسئولان یوفا برای رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا طراحی کرده اند رایک فاجعه خواهنده و در صحبتهایی گفته که هر زمان که مسئولان توپ جدیدی را معرفی می کنند، در اختیار گرفتن توپهای جدید سخت تر و سخت تر خواهد بود. کاسیاس با دروازه بان سه تیم برتر اروپایی نیز در مورد توپ جدید به صحبت پرداخته و نظر آنها را در مورد این توپ جویا شده و اعلام کرده که طراحی این توپ، به نحوی است که تماس دروازه بان و توپ غیر قابل پذیرش است.

کاسیاس در گفت و گویی به روزنامه آ.اس گفته:« توپ جدید معرفی شده برای رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا، یک فاجعه است. متوقف کردن این توپ تقریبا غیرممکن می باشد. من با بوفون، پترچک و په په رینا نیز در این رابطه صحبت کرده ام و واقعا متاسفم ولی ما به جایی رسیدیم که نباید می رسیدیم.در مدتهای اخیر دیده ایم که با گذشت زمان،شرایط بدتر و بدتر می شود. توپهای جام کنفدراسیونها و حتی یورو هم چندان خوب نبود ولی در رقابتهای جدید شرایط سخت تر می شود.»

کاسیاس معتقد است که توپی که در رقابتهای لالیگا مورد استفاده قرار می گیردهم غیر قابل پیش بینی است ولی به بدی توپ مورد استفاده در لیگ قهرمانان اروپا نیست. او در پایان گفت:« توپی که در لالیگا استفاده می کنیم، واقعی تر است، آن هم گاهی وقتها عجیب غریب حرکت می کند، ولی گاهی وقتها.»

مدیری که کامپیوتر نداره
09-17-2009 04:55 PM
Balakhan آفلاین
Member

رتبه: 2
19 بار تشکر شده در 14 پست
ارسال: #6
Toungue RE: کهکشانی ها Real Madrid
ممنون از ایجاد این تاپیک :D

من تو فروم پرسپولیس و پارس فوتبال، نتیجه 11 - 1 رو تو امضام گذاشتم! همچنین 8 - 2

اینم یه عکس تاریخی:

[تصویر: 2476387555_1.jpg]

نام تیم: Balakhan ==> خدا بیامرزتش ==> منتظر رونمایی تیم جدیدم باشید.

(40)عشق است، پرسپولیس و رئال مادرید تا ابد(40)
09-18-2009 10:01 AM
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
Balakhan آفلاین
Member

رتبه: 2
19 بار تشکر شده در 14 پست
ارسال: #7
با اجازه من اولین پست این تاپیک رو میبرم در فروم های پرسپولیس و پارس فوتبال ( تاپیک های کهکشانیا )

نام تیم: Balakhan ==> خدا بیامرزتش ==> منتظر رونمایی تیم جدیدم باشید.

(40)عشق است، پرسپولیس و رئال مادرید تا ابد(40)
09-18-2009 10:03 AM
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
AliReza.M آنلاین
Moderator

ارسال: #8
[تصویر: A0329120.jpg]

پله: دي استفانو از من و مارادونا بهتر بود

خبرگزاري فارس: بازيكن پيشين فوتبال برزيل مهاجم آرژانتيني اسبق رئال مادريد را بهتر از خود و برتر از مارادونا توصيف كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، پله گفت: دي استفانو به مراتب بهتر از من و مارادونا بود اما چون هرگز براي تيم ملي كشورش بازي نكرد نتوانست خود را به جهان فوتبال حرفه اي ثابت كند.
وي افزود: دي استفانو هميشه به رئال مادريد متعهد بود و تعصب او براي ما باور نكردني و البته غير قابل تقليد به نظر مي رسيد.
دي استفانو اكنون رئيس افتخاري تيم فوتبال رئال مادريد است.

09-18-2009 12:17 PM
Sajjad آفلاین
The Last of My Kind

ارسال: #9
"ایکر مقدس" بعد از جشن تولد 10 سالگی اش در رئال:"برای خوشحالی هواداران هرکاری میکنیم"
[تصویر: 65z5squtqzg5jsc1qgw4.png]

دروازه بان اسطوره ای رئال مادرید که در دهمین سال حضورش در تیم اول کهکشانیها قرار دارد از موفقیت تیمش در فصل جاری خبر میدهد...

خیلی ها در مورد گلزنیهای رونالدو از روی ضزبات ایستگاهی حرف میزنند آیا این درست است که اینگونه توپها کمک زیادی به بازیکنان برای دستیابی به چنین نتیجه ای میکند؟

توپهای جدید روی بازی هر دروازه بانی اثر میگذارد و او از این طریق دروازه اش باز میشود و این به گلزنی بازیکنان کمک میکند.این توپ کار را برای دروازه بانها پیچیده میکند و البته این چیز بدی نیست. در کل جای هیچگونه عذرخواهی از هواداران بخاطر هیچ چیز نیست...

آیا کریس رونالدو خیلی محکم به توپ ضربه زد؟

او روش خاصی برای ضربه زدن دارد. با رویه پا به توپ ضربه میزند و اگر تلاش بیشتری کندتوپ او کات پیدا میکند و تاثیر زیادی خواهد داشت. این گونه توپها اوضاع را برای دروازه بان پیچیده میکند. ممکن است از دور بنظر بیاید که اشتباه از جانب دروازه بان بوده ولی اینگونه نیست. بلکه اینگونه ضربه زدن ها با اینگونه توپها تشخیص مسیر را برای دروازه بان مشکل میکند.

چگونه برای بازی با خرز دارید آماده میشوید؟

مثل همه بازیهای دیگر...ما بفکر سه امتیاز خانگی مان هستیم. تعطیلات آخر این هفته کار را برای ما پیچیده کرده است چون ما باید ابتدا برابر خرز در خانه و در همین هفته برابر ویارئال در بیرون خانه به میدان برویم.و بعد در خانه با تنریف بازی کنیم. همه این سه تیم پیشرفتهای زیادی داشته اند و میتوانند برای ما خطر ساز شوند.ما باید همه بازیها را با جدیت تمام دنبال کنیم.

شما هنوز هم در ضربات شروع مجدد مشکل دارید و اغلب اینگونه گل دریافت میکنید...

ما تا کنون یک گل از روی ضربه آزاد یک گل از ضربه کرنر و یک پنالتی خورده ایم. این ممکن است در نظر اول فاجعه بار باشد ولی ما هنوز سه بازی رسمی انجام داده این و هنوز برای پیش بینی آخر کار زود است. ما روی اینگونه حالتها باز هم کار میکنیم. همینطور که قبلا روی دیگر راهها کار کردیم و موفق شدیم.

آیا ضربات ایستگاهی رونالدو به خوبی روبرتو کارلوس هست؟

او خیلی خوب است و میتواند توپ را به خوبی رهبری کند. همانطور که کارلوس بود. کاکا هم میتواند در ضربات ایستگاهی گل بزند همانطور که در میلان میزد. مهمترین چیز این است که کریس میتواند در ضربات شروع مجدد برای هر تیمی دردسر ساز باشد.

این دهمین سال حضور شما در رئال است. آیا ترکیب کنونی بهترین ترکیبی است که شما در طی این ده سال برای کهکشانیها دیدید؟

مسلما تیم کنونی تیم فوق العاده ایست و اینگونه تیمها نتایج فوق العاده هم میخواهند. اگر ما به این امر برسیم میتوانیم همه عنوانها را در پایان فصل از آن خود کنیم.ما در هفت سال پیش هم ستارگانی چون رونالدو - بکام و زیدان را در ترکیب داشتیم و توانستیم لیگ قهرمانان را فتح کنیم چون یک تیم قدرتمند بودیم. اکنون هم بازیکنان بزرگی داریم. بنظر میرسد هرکسی با رئال محظوظ است.

آیا اینکه امسال به فینال لیگ قهرمانان نرسید یک شکست بزرگ محسوب میشود؟

این سوال سختی است . ما اکنون فشار بیشتری نسبت به قبلا احساس میکنیم چون فینال امسال همینجا برگزار میشود. ولی این نباید موجب تضعیف روحی ما شود. ما باید در مرحله گروهی هم قدرتمند ظاهر شویم چراکه ما از 5 سال پیش نتوانسته ایم از مرحله یک شانزدهم بالاتر برویم.

آیا وجود چابی آلونسو ضروری است؟

این عادی نیست که شما در یک دقیقه دوگل بخورید. چابی ارزشمند است همانطور که 24 تای دیگر ما هستیم. ترکیب کنونی ترکیب بزرگ و مستحکمی است. گاگو - لاس - دیارا و گوتی همگی میتوانند جانشینان مناسبی برای او باشند.

آیا بارسا بعد از فتح سه جام در سال پیش یک تیم الگو محسوب میشود؟

ما نباید با بارسا مقایسه ای انجام دهیم. آنها سه جام فتح کردند و عالی بازی میکنند ولی ما باید هرچیزی را برای خودمان اسان کنیم. کارهایی را که باید انجام داد انجام دهیم و در هر زمان یک پله به جلو برویم. شروع خوب ما در فصل همین را نمایش میدهد.

این چطور است که شما حریفانتان را در چمپیونز لیگ نابود میکنید؟

خیلی خوب است. درست است که زوریخ قدرت میلان یا مارسی را ندارد ولی برد در بازی اول ارزش بسیاری دارد. برای اینکه در مرحله بعد جایگاه خوبی را برای خود پیدا کنیم باید دو بازی بعدی را هم ببریم.

سال پیش رئال زیاد گل نمیزد ولی زیاد هم گل نمیخورد. اما امسال بنظر میرسد اوضاع برعکس است...

این خیلی مهم است که شما فصل را با پیروزیهای پیاپی آغاز کنید.ما هنوز در بعضی نقاط ضعف داریم و برای رسیدن به هدفمان باید روی آن کار کنیم.

جواب بودن اینهمه هوادار چیست؟

بهترین و واضحترین مورد حضور آنها در مراسم معارفه بازیکنان بود. جایی که آنها شور و اشتیاقی وصف ناشدنی را داشتند.باشگاه طرح خوبی را برای به خدمت گرفتن بهترین بازیکنان دنیا و همینطور بهترین اسپانیایی ها را اجرا کرد. و این شور و اشتیاق را دوباره تکرار میکند.حتی بیشتر از زمانی که بارسا در فصل پیش به آنهمه موفقیت رسید. ما باید برای خوشحالی آنها هرکاری بکنیم.

پیگرینی یک سیستم چرخشی را آغاز کرده است آیا بازیکنان این سیستم را می پسندند؟

بنظرم ایده مثبتی است. چراکه فصل جاری فصل طولانی و خسته کننده ای است. اول بازیهای یورو و بعد بازیهای جام کنفدراسیونها و سال بعد هم جام جهانی بازیکنان ملی پوش را متاثر کرده است. و این لازم است که چنین سیستمی در فصل اجرا شود. بازی کردن بستگی به آمادگی بازیکنان دارد و البته بنظر میرسد هرکس فرصت بازی تا پایان فصل را بالاخره پیدا کند.

در بازی با زوریخ مسلما شما نمیخواستید جای دروازه بان زوریخ باشید مگه نه؟

خوشبختانه نبودم. کریس رونالدو در تیم ما بود و مسلما دروازه بانها باید توجه زیادی روی ضربات او که ضربات بسیار سنگینی هستند داشته باشند.

برخلاف بارسا شما لیگ قهرمانان را با پیروزی شروع کردید. آیا انتظارش را داشتید؟

بارسا همان وضعیت فصل قبلش را حفظ کرده است این قابل باور است که شما در برابر تیمی مثل اینتر به تساوی برسید. آنها در آن بازی موقعیتهای کثیری داشتند. در لیگ هم خوب شروع کردند و مسلما این فصل مثل فصل پیش برای هر عنوانی خواهند جنگید. ما باید به حد آنها برسیم چراکه آنها بودند که در فصل پیش همه جامها را بردند.

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/e...-09-17.htm

مدیری که کامپیوتر نداره
09-18-2009 12:17 PM
AliReza.M آنلاین
Moderator

ارسال: #10
رائول فقط 3 گل ديگر لازم دارد
[تصویر: A0649398.jpg]

براي شكستن ركورد مولر
رائول فقط 3 گل ديگر لازم دارد

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال رئال مادريد براي شكستن ركورد 69 گل زده مولر در ليگ‌هاي اروپايي تنها 3 گل زده ديگر لازم دارد.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از ماركا، رائول گونسالس بلانكو كاپيتان پيشين تيم ملي فوتبال اسپانيا، در 127 بازي اروپايي موفق به زدن 66 گل شده است و اگر 3 گل ديگر به ثمر برساند در كنار مولر، گلزن افسانه‌اي آلمان در صدر جدول گلزنان اروپايي مي‌ايستد.
اينزاگي با 61 گل زده، فان نيستلروي 60 و تيه‌ري هانري 50 گل ديگر تعقيب كنندگان اين ركورد محسوب مي‌شوند.

09-18-2009 01:15 PM
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: