زمان جاری: 09-08-2010, 01:22 PM خوش آمدید مهمان گرامی! (ورودعضویت)

وضعیت مالی منفی بشه چی میشه

ارسال موضوع  ارسال پاسخ 
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رتبه موضوع:

نویسنده پیام
maka_82 آفلاین
Junior Member
**

رتبه: 0
0 بار تشکر شده در 0 پست
ارسال: #1
ببخشید
اگه وضعیت مالی منفی بشه چیکار میشه؟
آخرش چی میشه؟
01-02-2010 11:40 AM
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
NeRaZZuRRi3 آفلاین
Senior Member

رتبه: 8
72 بار تشکر شده در 63 پست
ارسال: #2
RE: وضعیت مالی منفی بشه چی میشه
هيچ اتفاق خاصي نمي يوفته فقط يكم باعث ميشه كه روحيه شما براي ادامه كم بشه و هم اينكه اگه يه موقع قرارداد بازيكنان و يا پرسنل در حال پايان باشه و وضعيت مالي مثبت نباشه امكان دارن از تيم برن

خوب براي اينكه از اين وضعيت بياي بيرون يه سري از بازيكنان كه در پست ها اضافه هستند تو ليست فروش بذار و هم چنين بازي خانگي سود دهي داره اما احتمال اينكه روحيه تيم پايين بياد هست.
الان چقدر منفي هستي؟!!!

بودن بچه هاي كه تا 2M هم منفي خوردن اما با سعي و تلاش مثبت كردن

[تصویر: n39l646xtk422cxt05k.gif]
تیم : FC InTeR NaZiOnaLe
مدیر : NeRaZZuRRi3
زمان آغاز به کار : 4 اکتبر 2009
افتخارات و نتایج :
--
وضعیت : نسبت به آغاز كار عاليه
ورزشگاه : 7000 نفری StADiO GiuSePPe MeAzzA2
[تصویر: crrm9p80fu4lgqtus14f.jpg]
01-02-2010 12:29 PM
Sajjad آفلاین
The Last of My Kind

رتبه: 20
241 بار تشکر شده در 161 پست
ارسال: #3
چقدر منفی شده؟‌
بازی دوستانه خیلی سود داره اگه همه زمان هاتو بازی دوستانه خانگی داشته باشی روزی ۱۰۰k سود داره می تونی وام بگیری. فروش بازیکن سریع ترین راه هست اما حول نشو بازیکنت رو ارزون نده تا چند روز دیگه به فصل گرونی بازیکن ها میرسیم

[تصویر: proud_2.jpg]
مدیری که کامپیوتر نداره
دستان سربازی که از نبرد باز میگردد، هر چه که انجام دهند، چه ساختن یک خانه باشد چه بزرگ کردن یک کودک و چه دوست داشتن یک زن... باز هم اسلحه را به خاطر دارند.
01-02-2010 02:44 PM
maka_82 آفلاین
Junior Member
**

رتبه: 0
0 بار تشکر شده در 0 پست
ارسال: #4
متشکرم از پاسخهای تمامی دوستان.
البته من هنوز درآمدم منفی نشده ولی از اونجایی که علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد، پرسیدم.
اگه میشه این رو هم بفرمایید که اگه بازی دوستانه خانگی رو حتی ببازم باز هم درآمد داره یا نه؟ اگه کامل توضحیح بدید ممنون میشم.
باتشکر از الطاف دوستان.
01-04-2010 10:43 AM
NeRaZZuRRi3 آفلاین
Senior Member

ارسال: #5
كلا بازي خانگي درآمد داره حدودا هر بازي خانگي بين 15 تا 25-30 K در آمد داره كه اين بستگي به ظرفيت استاديوم و رضايت طرفداران داره

آره اگه ببازي هم سود داره در كوتاه مدت اما دراز مدت به ضررت هست. چون هر بازي كه ببازي روحيه تيمت مياد پايين و هرچه روحيه بياد پايين احتمال باختها بيشتر و عملكرد بازيكنها كمتر ميشه

سعي كن روزي يك بازي خانگي و يه بازي بيرون از خونه با يه تيم ضعيف بزاري اين طوري هم سود بازي خانگي هست و هم روحيه تيم پايين نمي ياد. اما باختهاي پي در پي در خانه باعث كم شده تماشاگر هم ميشه. بهتره از همين الان قيمت بليط ها رو يكم بالا ببري.
من الان بازي دوستانه قيمت بليط رو 18 يورو گذاشتم كه فكر كنم براي شما همون 15-16 كافي باشه اما بازيهاي ليگ و جام حذفي رو سعي كن بالاتر بذاري كه تعداد تماشاگر بيشتر از بازيها دوستانه هست

افتخارات و نتایج :
--
01-04-2010 11:00 AM
Sajjad آفلاین
The Last of My Kind

ارسال: #6
(01-04-2010 11:00 AM)NeRaZZuRRi3 نوشته شده:  كلا بازي خانگي درآمد داره حدودا هر بازي خانگي بين 15 تا 25-30 K در آمد داره كه اين بستگي به ظرفيت استاديوم و رضايت طرفداران داره

آره اگه ببازي هم سود داره در كوتاه مدت اما دراز مدت به ضررت هست. چون هر بازي كه ببازي روحيه تيمت مياد پايين و هرچه روحيه بياد پايين احتمال باختها بيشتر و عملكرد بازيكنها كمتر ميشه

سعي كن روزي يك بازي خانگي و يه بازي بيرون از خونه با يه تيم ضعيف بزاري اين طوري هم سود بازي خانگي هست و هم روحيه تيم پايين نمي ياد. اما باختهاي پي در پي در خانه باعث كم شده تماشاگر هم ميشه. بهتره از همين الان قيمت بليط ها رو يكم بالا ببري.
من الان بازي دوستانه قيمت بليط رو 18 يورو گذاشتم كه فكر كنم براي شما همون 15-16 كافي باشه اما بازيهاي ليگ و جام حذفي رو سعي كن بالاتر بذاري كه تعداد تماشاگر بيشتر از بازيها دوستانه هست

تو بازی دوستانه تحت هیچ شرایطی روحیه تیمت پایین نمیاد هر دو بازی دوستانه یه درصد به روحیه اضافه میکنه چه ببازی چه ببری ولی هر بازی که می بازی یه امتیاز ازت کم میشه.
نمی دونم چرا بعضی از دوستان اصرار بر بازی دوستانه خارج خانه دارن اگه ممکنه یه شفاف سازی بکنید شاید من هم بفهمم.
من فکر میکنم باید همه بازیهای دوستانه رو تو خونه برگذار کرد چرا باید سودش رو کس دیگه ببره بازی خارج خونه فقط وقتی توصیه میشه وضع چمنتون نا مناسب باشه که اگه مسئول زمینتون ۱۰۰٪ باشه و همیشه بازی داخل خانه داشته باشید زمینتون از ۹۰ کمتر نمیشه. شاید خیلی دیر به دیر اینطوری بشه
اگه باخت تو بازی دوستانه روحیه تیم رو کم بکنه دیگه فرقی نمیکنه تو خونه باشی یا خارج خونه به هر حال باختی (باز هم میگم باخت بازی دوستانه روحیه رو کم نمیکنه)
اگه تو لیگ خوب نتیجه بگیری تماشاگرات کم نمیشن همیشه به میزان رضایت طرفدارات قبل و بعد بازی دقت کن اون موقع میفهمی نتیجه بازی دوستانه یا لیگ چقدر تو رضایت تماشاگر ها تاثیر داره (من خودم این کار رو نکردم وگرنه دقیقا می گفتم چی به چیه)
در مورد قیمت بلیت، همیشه سعی کن قیمت بلیط رو در کمترین حد خودش نگه داری (البته تو هیچ بازی ای کمتر از ۱۳ نذار) فقط وقتی دیدی ورزشگاهت کامل پر شد قیمت بلیط رو بیشتر کن.
چیزایی که تعداد تماشاگر ها تاثیر دارن تا اونجایی که حضور ذهن دارم:
قیمت بلیط
نوع بازی اعم از دوستانه و لیگ و جام و ...
وضعیت آب و هوا
رضایت طرفداران
رتبه تیم حریف در جدول رده بندی لیگ
فعلا همین ها به ذهنم میرسه فکر نمیکنم چیز دیگه ای هم باشه

مدیری که کامپیوتر نداره
دستان سربازی که از نبرد باز میگردد، هر چه که انجام دهند، چه ساختن یک خانه باشد چه بزرگ کردن یک کودک و چه دوست داشتن یک زن... باز هم اسلحه را به خاطر دارند.
01-04-2010 02:02 PM
 تشکر شده توسط : NeRaZZuRRi3
NeRaZZuRRi3 آفلاین
Senior Member

ارسال: #7
ممنون آقا سجاد كه مطلب ما رو كامل كردين!!‌ خوب منظور من از همون كم شدن امتياز در پي باخت بود!!! اما بنظرم باختهاي پي در پي بر روي تماشاگر تاثير ميذاره

در مورد انجام بازي خارج از خونه براي اين مي گم كه تيم ما هنوز حسابي قوي نشده كه بتونه با اقتدار يه تيم ليگ F به بالا رو ببره و اگه هم بازي خانگي بزاريم 100% تيمهاي ليگ F به بالا سريع قبول مي كنن. و اين يعني شكست 100% بدون هيچ ترديدي. درست!!!!

خوب انجام بازي بيرون خونه با يه تيم ضعيفتر از خودمون يكم اين مشكلات رو تا حدودي رفع مي كنه كه باعث ميشه يواش يواش تيم امتياز كسب كنه و بياد بالا

افتخارات و نتایج :
--
01-04-2010 02:52 PM
Sajjad آفلاین
The Last of My Kind

ارسال: #8
من همه بازی ها رو تو خونه انجام می دم اون هم فقط با تیم های لیگ اچ. شما باید اینقدر دعوتنامه بدین تا بالاخره قبول کنن اگه نکردن لغو کنید دوباره بدید

مدیری که کامپیوتر نداره
01-04-2010 10:20 PM
NeRaZZuRRi3 آفلاین
Senior Member

ارسال: #9
اوكي آره اين فكر خوبيه انشاء الله از فصل بعد اين كار رو مي كنم

افتخارات و نتایج :
--
01-05-2010 08:47 AM
Balakhan آفلاین
Member

رتبه: 2
19 بار تشکر شده در 14 پست
ارسال: #10
اون قانونی که نوشته اگه بودجتون منفی باشه و تا 7 روز تسویه نکنید، کاملا چرت هست! چون یکی از دوستان، حدوده 20 روز بودجش منفی بود، اما هیچ اتفاقی نیفتاد! من یه بار وام گرفتم و راحت پرداخت کردم.

نام تیم: Balakhan ==> خدا بیامرزتش ==> منتظر رونمایی تیم جدیدم باشید.

(40)عشق است، پرسپولیس و رئال مادرید تا ابد(40)
01-05-2010 09:32 AM
مشاهده سایت کاربر یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در پاسخ
ارسال موضوع  ارسال پاسخ 

پرش در انجمن: